Torsdag - Nyårsafton!

Hejhej! Idag är det som sagt nyårsafton. Och guuud vad jag har länktat! Det kommer bli helt klockrent, dock ingen "fest" jag är van vid att gå på, utan en mysig hemmakväll!
Nyårsafton tillbringas somsagt med bästavän!
Singstar,mutters,film,mat är bara några få saker som står på schemat! Skulle egentligen fira nyårsafton med pappa som jag brukar göra, men iår så hade jag ingen vidare lust att fira med dom vi skulle fira med. Vi brukar nästan varje år fira med dom! Så i år fick jag vara hemma hos mamma! Först skulle det bara bli mamma och ja och mina bröder. Sen så frågade jag om inte Felicia fick komma. Jo det fick hon. Men mamma ska bort, och kommer inte hem på ett tag, hon kommer väl hem runt 11-12 tiden i natt..?
Sen ska vi iallafall kolla raketer vid fotbollsplanen är det sagt, fast det beror helt på om vi orkar, och om det inte är kallt. Annars ställer vi oss på tomten och ser om det finns några raketer :)
Nu har vi iallafall gäster, men dock så är jag jätte trött och förkylld! Börjar få tillbaka smaken i munnen nu. Typiskt att det alltid ska hända mig, att bli sjuk när det är en så speciell dag. Det komiska är ju att det inte första gången! Har varit sjuk på min födelsedag med! Andras födelsedagar, samt påsk!

Nu ska jag gå ner och säga hejdå till alla gäster!

Ont i halsen, feber och fullmåne!

Jag kommer verkligen inte kunna sova inatt. För det första så visste jag redan för några timmar sedan att jag inte skulle kunna sova. För jag såg att det var fullmåne! Kul! Och alltid när det är fullmåne får jag svårt att sova/komma till ro. Sen så för någon timme sedan fick jag ont i halsen, och det känns som om jag har feber!
Men isåfall väldgigt lite feber!
Hoppas det blir bättre tills i morgon, annars vet jag inte vad jag ska göra!
Men iallfall, idag har jag inte gjort något speciellt! Typ handlat med mamma, saker tills i morgon då felicia ska komma! Ytterst trevligt!
Vi ska väl köra sing star eller "mutters" som vi kallar ratchet och clark spelet! Haha! Ni vet dom där grejerna som man tar typ muttrar xd Vi har även ett motto: EVERY SINGLE MUTTERS! 
Men nu ska jag försöka sova. Annars får jag väl sätta mig här vi datan, igen! Men vi hörs i morgon! :)


Turkiet 09, en oförglömlig resa! Hela familjen samlade(förutom pappa och maria)! Längtar verkligen tillbaka!
Men, inte för att göra reklam.. men om ni vill åka utomland, och vill ha sol, värme, shopping, bad? Då är turkiet bäst! Det är mitt favorit land! Det har fina sandsträner, fint vatten, färglada fiskar(snorkling), sol, värme, fin mat, fint landskap, och även inne i städerna storsstad liv med fester osv osv. Det passar alla! :)


Aldrig försent att säga godmorgon!

Vaknade för kanske 2 timmar sedan. Har inte orkat blogga, känner mig otroligt seg!
I morgon är det somsagt nyår. Vad har ni tänkt göra på nyår?
Själv ska jag tillbringa mitt nyår med Felicia. Ytterst trevligt!  Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men det lär inte bli tråkigt iallfall. Kanske köra playstation..? Annars hyra någon flim :)

Vi får höras lite senare! :)


Mellandagsrean!

Hej alla!
Har ju varit lite knappert med uppdateringar ifrån mitt håll. Men nu är jag igång igen! Med 110%. Nu garanteras bilder!
Iallfall, var ju på mellandagsrean förra veckan fick inte med mig något speciellt, men tänkte visa det ändå. Tänkte faktiskt dra till stan i morgon. Behöver inhandla underkläder ser jag!149 :-  74.50 :- På Gina tricot. Skön och enkel koft/tröja.


Beiga uggs. 249:- Skopunkten, dock ingen REA!

Kuvert plånbok, eller vad man ska kalla den. 99 :- Gina tricot, dock ingen REA!

Det var lite saker, som vääääl behövdes! Hoppas jag hittar mera i morgon! :)


Snö ute :)

Ja, somsagt så är det nästan ett snö oväder ute!
Så jag slipper åka buss idag :))))))
Men nu ska jag göra mig i ordning och sedan åka till skolan kram :D


STARATAR OM MIN BLOGG PÅ NYTT!Som ni kanske har märkt så har jag inte varit aktiv på min blogg. Detta pga skolan måste jag faktiskt erkänna. Men det känns skönt med ett välbehövt jullov vill jag lova!
Men dit jag ville komma nu då, så kommer alltså bloggen att startas om igen. Med ny och fräsch uppdatering, mera mera mera bilder osv osv.
Dock så kommer jag kanske inte uppdatera så jätte mycket den första tiden. Men jag ska verkligen försöka!

Nej hörrni, nu ska jag faktiskt kila iväg och städa mitt rum. Eller kila o kila, jag sitter i mitt rum nu haha!

RSS 2.0